Нефтохимик сефтоса тревното покритие на Езерото

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:26 / 01.09.2011
2323
Вчера Нефтохимик сефтоса новото тревно покритие на Езерото. Отборът тренира на пълни обороти за мача със Спартак Варна и направи една доста оспорвана двустранна игра, която завърши при резултат 2:2. Всички играчи се раздадоха до край, като на моменти дори влизанията си бяха, като за истински мач. Димитър Стойчев разполага с пълен комплект играчи за предстоящия двубой.

След тренировката старшията беше любезен да коментира за феновете на Нефтохимик, състоянието на отбора преди мача със Спартак Варна.

"Доволен съм от изминалите мачове. Играем ли добре, ще побеждаваме. Липсата на голове може да ни изиграе лоша шега. Надявам се скоро време да бележим повече и да радваме феновете ни. Мачът със Спартак няма да бъде лесен. Очаквам всичките ни привърженици да напълнят стадиона и подкрепят отбора, така както го могат само те".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).