Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Черноморец с класика над Светкавица
Автор: Екип Burgas24.bg 19:12 / 17.09.2011Коментари (26)5643
© Burgas24.bg
Черноморец - Бургас се наложи с класическото 3:0 като гост над новака Светкавица в мач от 6-ия кръг на "А" група. Бургазлии бяха по-добрия отбор на терена през целия двубой и заслужено си спечели трите точки в Търговище.

"Акулите" поведоха в резултата с гол на откритието на Димитър Димитров Жужу, който с мощен шут първо нацели напречната греда и след това вкара коженото кълбо за 1:0. След гола бургазлии намалиха малко темпото на игра и позволиха на домакините да направят няколко опасни атаки до полувремето, но те така и не застрашиха вратаря Стоян Колев.

След подновяването на игра Анеси удвои резултата с красив гол от около 20 метра по земя. Четвърт час преди края на мача Георги Андонов вкара трети гол за бургазлии, който се възползва от грешка в отбраната на Светкавица и оформи крайното 3:0 за Черноморец.

Още по темата: общо новини по темата: 6
16.09.2011
15.09.2011
15.09.2011
14.09.2011
13.09.2011
12.09.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Не ми се занимаваше с глупости,ама пуберите,пак се оляха..Абе олигофрени,не се ли видяхте колко бяхте бе?Дори централните сектори-празни и 10 човека с димки и един тъп трансперант,който едвам разпънахте?И това,след две седмици надъхване
-4
 
 
Кво като биете бе мишки 10 човека агитка и празен стадион какъв е смисала смешници :)
+3
 
 
Голова разлика 12:2 !!!!!!!! Само Литекс, Цска и новото чудо Лудогорец имат повече от нас. Нападението ни е атомно! Жужу и новия Анеси са играчи от сой за нашия шампионат. Дано не ги продадат през зимата за да кърпят бюджета...
+2
 
 
Херо великан! Жужу машина! Перфектна игра, момчета!
-1
 
 
Петнайсет човека, оо петнайсет човееека... и то половината чоплят различни ядки и т.н. , се вижда от снимките в един сайт:) Нека сме малко, нека сме в "Б", нека сме не бургаски отбор! На моменти сте за съжаление.
+1
 
 
Като видях как нагло ги подпряха,гнусните чорбари и губя желание да гледам бг-футбол.Шампиони ще ми стават....Подпиране срещу Черноморец,подпиране срещу Локо Пд,срещу Берое...
0
 
 
В началото на сезона не ми се вярваше, но Херо пак успя да направи отбор почти от нулата. Например като си спомня каква мъка беше и какъв срам брахме само преди няколко месеца срещу Видима, а сега спокойно можехме да ги отнесем с двуцифрен резултат миналия кръг. А ако не бяха ни порязали срещу ЦСКА сега щяхме да сме дори първи. Сега предстоят мачовете на истината, но отбора вече е готов за тях и няма да се посрамим и там. Дано да направят и билетите с по-нормални цени за да могат повече хора да гледат на живо хубавия футбол на новите акули.
-1
 
 
дано имате 30 човека агитка другия мач. гледайте снимки и видео от нашия мач, малък урок за вас. цял бургас кънтеше от песните ни, а вас ви чуват до кенефа на стадиона ;)
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: