Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Нефтохимик изпусна Ботев на "Лазур"
Автор: Екип Burgas24.bg 21:02 / 17.09.2011Коментари (422)10373
© Burgas24.bg
Нефтохимик изпусна Ботев и завърши 2:2 на стадион "Лазур" в Бургас, в мач от 6-ия кръг на Източната "Б" група.

"Канарчетата" започнаха по активно срещата и първото опасно положение пред една от двете врати се създаде именно пред тази на бургазлии, когато Атанас Курдов получи пас зад гърба на защитата на Нефтохимик, но голмайсторът на "канарчетата" не успя да намери очертанията на вратата пазена от Георги Христов. Минути по-късно Курдов бе изведен в наказателното поле на домакините. Нападателят успя да изпревари стража на "шейховете", след което бе съборен от него и главния съдия Николай Йорданов без да се замисля показа бялата точка. Именно потърпевшия застана зад топката и хладнокръвно отбеляза. След гола Ботев се прибра в своята половина и само минути след попадението на Курдов, Нефтохимик бяха много близо до изравняване. Петър Колев центрира отляво в пеналта на Ботев, където Стойко Сакалиев засече топката с глава, но стража на "жълто черните" Армен Амбарцумян с чудесна изяви изби коженото кълбо, а при добавката Милен Христов не можа да намери очертанията на вратата. В 35-ата минута Матев се възползва от грешка в защита на Костадин Гаджалов, след което подаде към Петър Колев в наказателното поле, който се строполи на земята и рефера отсъди дузпа, превърната от гол от Стойко Сакалиев.

Второто полувреме започна с натиск от страна на Нафтата, който натика изцяло Ботев в неговата половина на терена. В 65-ата минута "шейховете" получиха право да изпълнят втора дузпа в мача, след събаряне на Петър Колев в наказателното поле от страна на Стефан Киков. Зад топката застана отново Стойко Сакалиев, който без проблем реализира за 2:1. Четвърт час преди края на срещата пловдивчани възстановиха равенството, след едно центриране по крилото, футболист на Нефтохимик засече топката в наказателното поле и си вкара нелеп автогол за крайното 2:2. След втория гол Ботев се хвърли изцяло в предни позиции и в една от контраатаките на Нафтата, те бяха много близо до трети гол в мача. Стойко Сакалиев изведе сам срещу Амбарцумян, Стамен Ангелов, но ударът на играча бе париран от стража на "канарчетата".
Още по темата: общо новини по темата: 6
21.09.2011
19.09.2011
16.09.2011
13.09.2011
13.09.2011
09.09.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на naTpuoT
премахни филтъра

0
 
 
Невероятна подкрепа през целия мач , останах без глас ... Видя се вярната публика на Нафтата , това бяха всички онези изправени мазути , които не спряха да пеят и да ръкопляскат през цялото време . Отборът е на прав път , момчетата все още се сработват , но се вижда желание и хъз в играта им , това най-вече ме радва , ще стават все по-сработени . Видя се , че през по-голямата част от мача , ние владеехме инициативата и създадохме не малко положения , само ъгловите ни удари са над 10 , липсва ни все още завършващия удар . Навсякъде се коментират тези дузпи , гледах на запис мача и моето мнение е че първата за Ботев и втората за нас са доста пресилени , но това е моето лично мнение , съдията така е видял , така е свирил , разочарован съм единствено от това , че не видях истински голове и не успяхме да вземем 3-те точки . Също искам да кажа нещо което ми направи впечатление , агитката ни беше по мое мнение между 2500-3000 и бяхме се разделили в 3 сектора , за мен правилно щеше да бъде , всички да сме максимално събрани заедно , така и песните ни щяха да се получават по-добре . На всички цаци им пожелавам да се паднем заедно за купата на България . Да видите как ще се чувствате на "собствения" си стадион . Паляци :Д
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: