Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Черноморец се прицели в тройката
Автор: Екип Burgas24.bg 12:04 / 20.09.2011Коментари (7)2361
© Burgas24.bg
Изпълнителният директор на Черноморец Бургас Пламен Киряков изрази задоволството си от представянето на тима от началото на сезона.

"Димитър Димитров - Херо е виновник за всичко. Оценката ми няма как да не е добра. Направихме неочаквано добър старт. Тепърва обаче предстоят истински мачове, които ще отредят на тима полагаемото му се място в класирането.

Преди началото на сезона нямаше големи очаквания към нас. Може би те бяха породени от факта, че хората не знаеха какво може тимът ни. Радвам се, че опровергахме скептиците. Излишно е да изброявам старите проблеми, които наистина бяха много.

Всички обаче се справиха. На практика ние изградихме изцяло нов отбор. Бе назначен нов треньор, а само един от помощниците запази работата си при нас - Любомир Шейтанов (б.а. - треньорът на вратарите). Много малка част от футболистите доказаха, че имат място в състава и на тях не бяха прекратени договорите.

Най-важното за нас а и най-радващото, освен солидния точков актив, е, че отборът вече играе модерно, агресивно и ефективно", посочи Киряков.

Той допълни, че стегнатата селекционна политика по отношение на привличането на чужденци също дава резултати. В момента Жужу, Асис, Фо-Поре и Анеси Абел са сред най-силно представящите се играчи в състава. "Каквото е било преди, е забравено.

Вече е ясно, че ще купуваме легионери единствено, след като те покажат качествата си пред треньора и имат неговото одобрение", заяви Киряков и посочи целите пред отбора. "Имаме амбиции, както и цели. Без такива просто не може. Въпреки рокадите през лятото обявих, че искаме да сме между трите най-добри отбора, независимо дали имаме всякакъв вид ресурс да го сторим.

В края на сезона ще видим какво сме постигнали и какво не. След това ще направим равносметка и ще отчетем какъв ресурс не ни е достигнал - финансов, кадрови или организационен", подчерта изпълнителният директор на акулите. Той призова и феновете да започнат да пълнят "Лазур".

"Очакваме хората, които обичат футбола да дойдат и да видят какво представлява тимът. Нека се докоснат до него и да изживеят приятни емоции. След като го направят веднъж, ще осъзнаят, че работим правилно", завърши Киряков.

Източник: в. "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 5
27.09.2011
26.09.2011
25.09.2011
25.09.2011
21.09.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на emil dukov georgiev
премахни филтъра

0
 
 
Пламен Киряков е голям мръсник!Затрива поморийския футбол,радвайки се на бургаските постижения! Той скарва двата града-Поморие и Бургас!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Световният тенис поздрави Григор Димитров
Бургас се включи в предизвикателството 1SEA
Страхотната новина за Григор Димитров е факт!
Александър Зверев трябва да направи услуга на Григор Димитров днес
Григор Димитров взе втория сет срещу Фриц с кански мъки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: