Херо: В България всеки е респектиран от Черно море

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:25 / 28.09.2011
1107
Всеки в България има респект от "Черно море“, заяви наставникът на "Черноморец“ Димитър Димитров-Херо преди мача между двата отбора на "Тича“. "Черно море“ винаги ми е харесвал и не съм изненадан, че върви добре и този сезон. 
Играхме контрола през лятото, още тогава забелязах, че варненци имат изграден стил на игра и силни изпълнители. Като започнем от лидерите Жоро Илиев и Жоро Божилов, на който съм бил треньор, Камазола, Паломино и т.н.“, каза Херо. Последният очаква интригуващ и съдържателен двубой в събота, но напомни, че за разлика от домакините техният тим е в процес на изграждане.

Херо съжалява, че срещу "моряците“ няма да използва най-добрия си футболист – Джереми. Френският ляв бек е наказан заради скандалния червен картон при 2:3 срещу "Славия“, заради който бургазлии подадоха жалба и очакват преиграване на срещата заради допуснатото формално нарушение. 

"Джереми бе изгонен за два жълти картона, но всъщност имаше един. Първият бе показан на Дянков. Джереми бе на 15 метра от ситуацията и няма как да е влизал в диалог с рефера, както той твърдеше. Освен това атаката за третия гол на гостите започна с пас, при който топката бе в движение, а не в покой. Има и други спорни ситуации. Не се ли преиграе двубоят, ще предоставя видеозаписа на всички медии и ще си търсим правата докрай. До този момент не съм коментирал съдийството, но явно нищо в "А“ група не се е променило“, завърши Херо.


Източник: Народно дело


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).