Гонзо разучава Херо под лупа

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
09:58 / 11.10.2011
1576
Мениджърът на Левски Георги Иванов отделя цялото си свободно време да намери слабите страни на следващия съперник Черноморец Гонзо разучава под лупа евентуалните ходове на Димитър Димитров, срещу когото ще се изправи в треньорски сблъсък тази неделя.

Младият специалист си дава сметка, че има пред себе си изключително сериозно изпитание в лицето на акулите, които Херо ръководи. Георги Иванов е използвал двата дни през уикенда, в които пусна в почивка футболистите си, да гледа на запис всички мачове на Черноморец от началото на сезона. Той се е запознал детайлно с качествата на отделните футболисти, евентуалните изненади, които могат да бъдат подготвени от тима, и слабостите в отделните линии.

След последните няколко мача Гонзо се е убедил, че има сериозни пропуски в тактическата подготовка на Левски. Той ще пробва нови методи и варианти най-вече в защита, където често се оставят свободни пространства за противниковите нападатели.

Мениджърът на сините се е съветвал със свои приятели, които добре познават Херо, за да може по-добре да разучи евентуалните му тактически ходове.

От своя страна Гонзо също предвижда промени в постройката на сините. Идеята е акулите да бъдат изненадани в тактически план. Очаква се Левски да излезе с на пръв поглед суперофанзивна схема, в която напред ще бъдат Сьорд Арш, Иван Цветков и Дарко Тасевски. Крилата ще имат малко по-дефанзивни функции. Тяхната задача ще е както да са остри в атака, така и да са доста активни при подпомагането на крайните защитници. Гонзо ще проведе специален разбор с футболистите няколко дни преди двубоя, на който ще разясни на всеки неговите нови задачи. Това ще стане най-рано утре, когато националите Владимир Гаджев, Йордан Милиев и Пламен Илиев ще се завърнат на "Герена".

Източник: в. "Тема Спорт"


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).