Херо през 3 седмици на химиотерапия във Виена

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
11:09 / 18.10.2011
1861
Стана ясна цялостната първоначална програма за лечение на Димитър Димитров-Херо в Австрия.

Треньорът на "Черноморец-Бургас" ще лети за Виена през три седмици общо 6 пъти, за да се подлага на химиотерапия. Както Херо сам обяви в четвъртък, се налага да се бори с коварен тумор в стомаха. Процедурите в Австрия ще продължават по 2-3 дни, след което наставникът на "акулите" ще се прибира в родния Бургас.

Херо лети днес за Виена, за да започне същинската част на лечението. За неговото оздравяване ще се грижи професор Шварцмайер. През този дълъг период от 18 седмици медицинското светило ще следи за състоянието на пациента си. Надеждите са туморното образувание да намали драстично обема си. По време на процедурите ще стане ясно дали се налага хирургическа интервенция.

По програма след първите сеанси в петък Димитър Димитров лети обратно по дестинацията Виена-Бургас.

Поне 1500 лв. ще приберат играчите на "Черноморец-Бургас" за боя над " Левски" с 2:0 в мач от деветия кръг в" А" група в неделя на стадион "Лазур".

Източник: в. "24 часа"


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).