Черноморец - Бургас с ултиматум към Левски

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:03 / 20.10.2011
1526
Ръководството на Черноморец претендира да получи още 100 хиляди евро по сделката за преминаването на Орлин Старокин в Левски. Преди пет месеца "сините" платиха същата сума за играча, като освен това дадоха и младите Борислав Балджийски и Александър Киров на "акулите" като част от сделката. Първият от тях се представя прилично в новия си тим, но проблемът е при втория, който от доста време е контузен и въобще не се е появявал на стадион "Лазур". В крайна сметка бе взето решение той да продължи да тренира с Левски и едва след като се възстанови да премине в Черноморец.

Това обаче продължава да се проточва във времето и така Киров не може да изпълнява подписания договор. Поради тази причина от Черноморец са поставили ултиматум на Левски до края на месеца да вдигне играча на крака или да плати допълнителни 100 хиляди, за да задържи Старокин в редиците си. Тъй като вероятността Киров да бъде излекуван за такова кратко време е минимална, най-вероятно "сините" ще трябва да извадят въпросната сума.

Източник: в. "Меридиан Мач"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).