Черноморец-Бургас започна подготовка за Литекс

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:58 / 31.10.2011
897
"Акулите" стартираха своята подготовка за предстоящия двубой срещу "Литекс" с първа тренировка за седмицата. Заниманието се проведе на тренировъчната база "гнездо на акули" и беше водена от страши треньорът Димитър Димитров. Радостин Кишишев, който миналата седмица отсъстваше по лични причини, сега взе участие и най-вероятно ще бъде на разположение за двубоят в Ловеч.

Няколко са футболистите, които тренираха на облекчен режим, поради различни проблеми. Цветомир Цонков и Пламен Крумов все още не са напълно възстановени и продължават да се готвят по специална прогрма. Отделно тренираха също Родригес Асис и Венелин Филипов, които получиха травми от последния двубой с "Миньор" Перник. Състоянието на бразилецът не сериозно и най-вероятно старши треньорът на бургазлии ше може да разчита на него за съботната среща.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).