Фенклубът на Черноморец пуска специални билети за агитката срещу Лудогорец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (15)
13:44 / 08.11.2011
2119
Фенклубът на Черноморец (Бургас) "Сините акули" пуска специални билети за своите членове, както и всички други привърженици на тима, които искат да подкрепят отбора от т.нар. "Английски сектор", съобщи председателят на организацията Неделчо Харизанов.

За мача с Лудогорец момчетата, които искат да се включат в хореографията на агитката, ще влизат срещу 3 лева. Билетите се продават във фенклуба на Черноморец, който се намира в центъра на Бургас. За сравнение цената за останалите сектори на стадион Лазур за мача е 5 лева.

"Колкото повече хора дойдат, толкова по-добре. Подготвили сме сериозна хореография и се надяваме да бъдем в помощ на отбора при поредната му домакинска победа", заяви Харизанов. 

Билетите за сектора на агитката са ограничени, така че е добре хората да не чакат последния момент. Мачът от 14-ия кръг в А група, противопоставящ 1-ия Лудогорец и 3-ия в класирането - Черноморец, ще се играе в неделя (13-и ноември) от 18.00 часа на стадион Лазур.

Източник: "БТА"



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).