Черноморец и Лудогорец не можаха да излъчат победител

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
19:52 / 13.11.2011
1365
Отборите на Черноморец - Бургас и Лудогорец не можаха да излъчат победител, завършвайки 0:0 пред погледа на националния селекционер на България Любослав Пенев, на стадион "Лазур" в Бургас. Като цяло липсваха головите положения пред двете врати, но за сметка на това двата тима ни представиха един двубой със задоволително темпо на игра.

През първата част по активния отбор на терена бе този на гостите от Лудогоре, които по често поглеждаха към вратата на Черноморец. Единственото по опасно положение през първите 45 минути го създаде Мирослав Иванов. Нисичкият халф успя да се отскубне от двама защитници на "акулите", след което стреля, но стража на бургазлии Стоян Колев се намеси блестящо и отрази удара.

През втората част възпитаниците на Димитър Димитров, стояха по-добре на терена и създадоха доста добри атаки, но до гол така и не можаха да стигнат. В една от тях Асис бе много близо до гол. Футболистът се озова на стрелкова позиция  и веднага без да се колебае шутира, но топката мина покрай десния страничен стълб на Гулобович.

Черноморец - Лудогорец 0:0

Черноморец: Колев, Хайри, Дянков, Николов, Фо-Поре, Кишишев, Паланков (81' Пехливанов), Жужу, Асис, Андонов (81' Христов), Анеси

Лудогорец: Голубович, Шоко (67' Травнер), Гулдан, Барт, Минев, Дяков, Генчев, Александров, Иванов (84' Ив. Стоянов), Марселиньо, Гъргоров (90' Кабаселе)



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).