Треньор от Русия заменя Херо в Черноморец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (6)
13:47 / 15.11.2011
2428
Алекси Желязков, който дълго години беше помощник на Херо в различни от­бори, е новият актуа­лен вариант за тре­ньор в Черноморец - Бургас. В момента той е на ра­бота в руския Амкар, но договорът му изти­ча в края на годината.

Ако контрактът не бъ­де подновен, Желяз­ков със сигурност ще приеме офертата на бургаския отбор и ще води "акулите" в от­съствието на Херо. Както е известно, Димитър Димитров се подлага на тежко ле­чение заради рак на стомаха. Химиотерапията ще продължи близо половин година и ще е на осем цикъ­ла. Тя се провежда в австрийската столица Виена.

Допреди две седмици за треньор се спрягаше Станимир Стоилов. В крайна сметка се оказа, че та­къв вариант обаче не е бил възможен.

Ръководството на Черноморец ще изча­ка с окончателното си решение до Нова го­дина. Тогава ще има яснота как върви лечението на Димитър Димитров. Босовете на бургазлии се надя­ват Херо да се оправи възможно по-скоро. Треньорът на Черно­морец показа уника­лен професионали­зъм, след като отложи пътуването до Авст­рия заради дербито с Лудогорец.

Източник: "Меридиан Мач"



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).