Национал от Поморие разтрогна за неизплатени заплати

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:06 / 18.11.2011
1084
Очакваното в Поморие най-накрая се случи. От Черноморец вече има напуснал играч и това е Георги Костадинов.

Младежкият национал беше един от първите, които заведоха дело срещу клуба си, а вчера стана ясно, че го е спечелил. Костадинов вече не е футболист на Черноморец, а клубът е осъден да плати всички заплати и премии, които има да получава младокът.

Костадинов е един от най-обнадеждаващите играчи на поморийци, но те направиха поредната простотия и го изпуснаха. Най-вероятно халфът ще продължи кариерата си отвъд граница, от където вече има оферти от няколко клуба.

Освен Костадинов от Поморие си тръгна още един играч. Става въпрос за Емануил Манев, който също спечели делото си срещу Черноморец и вече е свободен да си търси отбор.

Засега неговото име е спрягано за трансфер в бургаския Нефтохимик. - Имаме силен и сплотен колектив. Разбрахме се с момчетата да изиграят оставащите две срещи с Ботев Пд и Етър ВТ и тогава всеки сам да решава за своето бъдеще - заяви треньорът на Черноморец Неделчо Матушев.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).