Димитър Димитров става почетен гражданин на Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
10:18 / 30.11.2011
1501
Треньорът на Черноморец Димитър Димитров ще бъде обявен за почетен гражданин на Бургас. Това стана ясно след сесия на новоизбрания градски парламент. На нея с пълно единодушие от 50 гласа общинските съветници гласуваха да удостоят Херо с това звание.

52-годишният специалист ще получи това признание за популяризирането на спорта, треньорската професия и развитието на бургаския футбол. Херо е водил през годините и двата бургаски отбора - Черноморец и Нефтохимик. Името му доби популярност в българския футбол именно докато бе начело на "шейховете", които през 1997 година станаха вицешампиони под негово ръководство.

В момента специалистът пише история с Черноморец, като след края на есенния полусезон, воденият от него тим заема третото място във временното класиране.

Отличието ще бъде връчено на Димитров на празника на града на 6 декември, лично от кмета на Бургас Димитър Николов. Именно градоначалникът внесе предложението за удостояването на Херо с това звание.

Източник: "Тема Спорт"



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).