Черноморец се прости с участието си за Купата

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (107)
15:09 / 04.12.2011
10689
Отборът на Черноморец Бургас де прости с участието си за Купата на България след като днес бе надигран от втородивизионния Ботев с 1:2. Като че ли възпитаниците на Димитър Димитров подцениха противника, което им изигра лоша шега. 

Пловдивчани бяха по-добрия отбор през по-голямата част от двубоя и заслужено се класираха напред за Купата. 

Още в първата минута домакините имаха прекрасна възможност да открият резултата. Йордан Христов се отскубна зад отбраната на Черноморец и излезе очи в очи със Стоян Колев, но стража на "акулите" парира удара на Христов. В 11-ата минута Асис направи невероятен пропуск. Нападателят бе изведен очи в очи срещу стража на "канарчетата", но пробва много елементарно да го прехвърли и профука изгодна ситуация, която бе единствена за бургазлии през тази първа част. 

В 36-ата минута Ботев излезе напред в резултата. Николай Домакинов засече с глава центриране от дясно на Тодор Неделв и вкара за 1:0. 

След почивката численото равенство на терена се изравни след като Анеси получи втори жълт картон за нарушение срещу Николай Домакинов

Четвърт час преди края на срещата "акулите" получиха право да изпълнят 11-метров наказателен удар за нарушение на Костадин Гаджалов срещу Георги Андонов. Зад топката застана стража на "акулите" Стоян Колев, който не сгреши и възстанови равенството. 

Само минута след попадението на Колев, Черноморец получи втори червен картон. Енис Хайри спъна в гръб откъсващия се сам срещу вратаря Петър Атанасов и бе изгонен от рефера Ивайло Стоянов. 

С човек повече на терена Ботев тотално се настани в половината на Черноморец и гола да падне във вратата на бургазлии бе въпрос на време. В 86-ата Йордан Христов изстреля истинска бомба след пас на Александър Александров и оформи крайното 1:2 за Ботев.


Виж коментарите (107)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).