Треньорът на Поморие: Спартак Вн е скрития фаворит за елита

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:45 / 12.12.2011
947
Спартак (Варна) е скритият фаворит за влизане "А" група. Това обяви за "Народно дело" наставникът на Черноморец (Поморие) Неделчо Матушев. Коментарът на специалиста е малко странен, тъй като варненци са на предпоследно място в класирането на Източната "Б" група на 9 точки от местата, даващи право на участие в баражите за промоция.

"Познавам добре отборите в нашата група. Имам поглед и върху спартаклии и съм убеден, че точно те са скритият фаворит за елита. С играчи като Диян Дончев, Боян Илиев и Радомир Тодоров те респектират всеки съперник. Дори да не успеят да влязат, със сигурност ще объркат сметките на голямото каре - "Етър", "Любимец", "Ботев" и "Нефтохимик", каза Матушев.

Той уточни, че "Поморие" няма да гони "А" група, но със сигурност ще продължи участието си във втория ешелон напролет. "В момента всички играчи са напуснали, тъй като няма яснота около финансирането. В близките дни ще разговарям с Митко Събев, за да го запозная с нещата от кухнята на клуба. "Поморие" ще има отбор, дали ще е с юноши, или с по-добри играчи, не зная. Не съм убеден също, че и аз ще остана. Сигурното е, че ще продължим да играем в "Б" група и няма да имаме цели за "А", допълни Матушев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).