Китайски биатлонист в Черноморец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
09:49 / 14.12.2011
3490
Китайски футболист с много интересна визитка ще започне подготовка с Черноморец в началото на януари. Става въпрос за 25-годишен халф, който ще изкара проби. Въпросният в момента е свободен агент, като в последните 4 години е играл в първенството на най-многолюдната държава. Любопитно е, че футболистът е започнал кариерата си като състезател по биатлон. След 18-годишна възраст се е прехвърлил към футбола. Тренировките по биатлон обаче са му изградили много висока издръжливост и той все още разполага с огромен функционален капацитет. Според мениджърите, които са го предложили в Черноморец, китаецът пробягва тестът на Купър за 10,35 минути. Това е отличен резултат по този показател.

В същото време стана ясно, че и испанският Севиля е поискал диск с мачовете на алжирския халф Жужу. От "Рамон Санчес Писхуан" са проявили просто интерес, но на този етап няма нищо конкретно. Цената на Жужу е 650 000 евро, която е по силите на Севиля. Босът на Черноморец Митко Събев със сигурност ще продаде един футболист в чужбина. Той изпитва остър финансов недостиг за издръжката на клуба и е готов да се раздели със звездите си, за да осигури свеж ресурс. С един трансфер от порядъка на 500-600 000 евро той ще може да изкара пролетния полусезон и да покрие всички текущи разходи.

Източник: в. "Меридиан Мач"


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).