Димитър Димитров: По-добре качествен играч, отколкото лагер в чужбина

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:31 / 04.01.2012
1502
Доскорошните футболисти на Локомотив (София) Димитър Телкийски и Преслав Йорданов, както и младежкият национал Пламен Димов от Черноморец (Поморие) са сигурните нови попълнения на този етап в Черноморец (Бургас). Утре тримата ще излязат на първата тренировка на отбора, която е насрочена от 14:00 на Кампуса.

Отборът ще се подготвя през цялата зима при домашни условия, но това не притеснява Димитър Димитров-Херо. Старши треньорът на акулите заяви, че климатът край морето, както и добрата материална база на клуба са предпоставки за успешна подготовка.

"По въпроса със селекцията ще дойдат доста играчи на проби и аз мисля, че ще вземем поне 2-3 нови извън България. Ако трябва да избирам, предпочитам да дадем добри пари на качествен футболист, отколкото да пътуваме за лагер в Анталия, заяви Димитър Димитров. Все още няма футболисти, които напускат отбора, но предвид селекцията, най-вероятно ще има и такива.

Клубът е подготвил и сувенирни подаръци за журналистите, които са поканени утре на стадион Лазур час преди излизането на отбора за първа тренировка.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).