Левски цака ЦСКА за беглец на Черноморец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:58 / 18.01.2012
1500
След като Левски не можа да привлече Жужу, сега от "синьото" ръководство са се насочили към друг играч на Черноморец - Бургас - напусналия "акулите" Абел Анеси.

От "Герена" ще се опитат да привлекат мадагаскареца до 24 часа, за да може той да бъде представен на отбора ден преди отпътуването на Левски до Анталия за втория подготвителен лагер.

В биткага за играча се е включил и вечния съперник ЦСКА, но от ръководството на "червените" са категорични, че ще привлекаг футболиста, единствено при разтрогнат договор с Черноморец, тъй като не искат да плащат трансферна сума. В контракта си с "акулите" футболистът има клауза, според която може да напусне клуба при оферта минимум 350 000 евро. Нападателят в момента е в София заедно с агента си мадам Ба и се очаква до часове да бъдат проведени разговори с ръководството на Левски.

След като от "Герена" не успяха да привлекат другата перла на Черноморец Жужу, който стана съотборник на Исмаил Иса в Карабюкспор, сега "сините" са твърдо решени да привлекат Анеси Абел. За целта лично Тодор Батков се е заел с осъществяването на трансфера. Червената лампичка обаче на "Герена" свети, защото от Левски все още дължат на Черноморец 100 000 евро покрай трансфера на Орлин Старокин.

Източник: "Тема Спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).