Черноморец подаде сигнал до ДК за допинг скандала с играчите на ЦСКА

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
16:42 / 02.02.2012
1545
Днес, 02.02.2012 год., ръководството на ПСФК Черноморец Бургас подаде сигнал до Дисциплинарната комисия на БФС, в който изразява позицията си по допинговия скандал, предизвикан от състезатели на ПФК ЦСКА АД.

В сигнала клубът изразява становище, че допуснатото нарушение от отбора на ПФК ЦСКА е изключително тежко, като се вземе предвид сериозността на проблема с допинга в спорта. Антидопингова борба се води в световен мащаб и Българският футболен съюз не може да толерира допинга във футбола, а трябва да налага най-строги наказания на провинилите се.

Черноморец апелира на ПФК ЦСКА да бъде наложена изключително строга санкция за допинговите прояви на състезателите на клуба, като бъдат отнети точките от срещите, в които са извършени нарушенията.

Приканваме всички футболни клубове в България да заявят позицията си против използването на забранени вещества в спорта, с цел постигане на високи спортни резултати, като се присъединят към апела на Черноморец, отправен към Българския футболен съюз.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).