Още осем играчи на Черноморец имат договори като Анисе

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
09:57 / 04.02.2012
1466
ЦСКА ще изчака окончателното решение на БФС за картотекирането на Анисе. При положение, че футболната централа не уважи документите за новия договор на малгаша, "червените" ще сезират ФИФА и ще поискат изхвърляне на бургазлии от елита.

При проверка се е оказало, че още 8 играчи на бургаския тим са с договори, които предвиждат пробен период. Това е абсолютно забранено по документите на световната централа. И при тях той е бил вписан в полза на клуба, което означава, че може да бъде разтрогнат без всякакви санкции и компенсации за играча. По този начин бил изхвърлен нападателят Георги Антонов, който се оказал излишен за клуба и сега се чуди какво да прави.

"В този момент се появява въпросът как БФС е допуснал картотеките на тези футболисти и дали няма да се окаже, че те са нередовни и трябва да се отстрани отборът", заяви юрист на "червените". Той потвърди, че са готови да направят семинар за всички комисии във футболната централа по трудовото законодателство, което действа на територията на Република България.

В четвъртък "Черноморец" поиска отнемането на 4 точки от актива на "червените" заради допинг скандала с Тодор Янчев, Румен Трифонов и Коце Стоянов.

Мишел Платини и Жуниор Мораеш направиха нормална тренировка и трябваше да играят в контролата срещу швейцарски слабак. Под въпрос остава единствено Иван Бандаловски. От продажбата на Адемар в "Конкордия" пък зависи картотекирането на Присо.

Източник: в. "24 часа"


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).