Тази неделя в Бургас млади надежди откриват новия футболния сезон

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:45 / 09.02.2012
1247
Един от най-сърцатите и обичани футболисти на "Нефтохимик" от близкото минало Даниел Моралес, организира празник на футбола тази неделя в спортна зала "Бойчо Брънзов". Турнирът по футбол между възпитаниците на школата, носеща името на футболиста, ще открие символично новия футболен сезон и ще излъчи отбори победители в различни възрасти. В многобройните срещи на малки вратички се очаква да се включат около 100 деца на възраст между 4 и 9 години, които тренират в детска футболна школа Дани Моралес.

Отборите на участниците ще носят имената на грандове от бразилското първенство като Сантос, Коринтианс, Сао Паоло, Коритиба, Палмейрас, Вашку да Гама. За треньори на отборите са поканени известни бургаски футболисти - приятели на Моралес. Сред тях са Благо Митрев, Милен Георгиев, Мирослав Косев, Пламен Крумов, Георги Чиликов, Радостин Кишишев, Станимир Димитров, Ясен Петров и много други.

Покани да присъстват на турнира са изпратени до кмета на града Димитър Николов, зам. кмета по строителството Костадин Марков, представители на общината, на футболни клубове, родители. Сред поканените са и старши треньорите на бургаските "Нефтохимик" и "Черноморец" - Ангел Стойков и Димитър Димитров.

Началото на турнира е в неделя от 10 часа в спортната зала, а организаторите са предвидили интересни игри за родители, както и награди за малките футболисти. Входът за всички, които искат да присъстват е свободен.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).