Шок! Нефтохимик изрита легендата Митко Трендафилов

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (6)
12:45 / 10.02.2012
4394
Изненадващо уволнение е на път да предизвика истински скандал между феновете на Нефтохимик и босовете на клуба, след като вчера стана ясно, че легендата на шейховете Митко Трендафилов е освободен.

До съкращаването си Трендафилов изпълняваше ролята на скаут и отговаряше за привличането на млади играчи от региона в ДЮШ на Нафтата.

Орязаната обаче от община Бургас субсидия за клуба е принудила шефовете да правят съкращение и потърпевш от това се е оказал именно Трендафилов.

През тази година общината в морския град е отпуснала само 80 хил. лева за футболния клуб, което на фона на 130 хил. лева през миналата година е близо 50% намаляване на финансите. Въпреки това едва ли феновете на зелените ще приемат толкова леко раздялата с един от техните любимци.

Митко Трендафилов само допреди една година носеше екипа на Нафтата и бе с основен принос за влизането на клуба в Б група. Нисичкият техничар има над 300 мача със зелената фланелка и заедно с Милен Георгиев, Станимир Димитров, Благо Митрев, Тодор Киселичков и Велиан Парушев бе част от славния отбор на шейховете през 90-те години на миналия век.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).