Черноморец привлича Яник Боли

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:52 / 14.02.2012
1380
Днес Черноморец Бургас ще играе осмата си контрола по време на предсезонната подготовка. Съперник на бургазлии е втородивизионният Етър, а спарингът ще се проведе в Поморие. Първоначално контролата трябваше да е от 14:00 часа, но от треньорското ръководство са решили да я изтеглят с час по-рано. Със сигурност мача пропускат заради здравословни проблеми Пламен Димов и Димитър Телкийски. Бившият халф на Левски бе тормозен от вирусно заболяване и пропусна последните две контроли на Черноморец. Спарингът с великотърновци ще мине и без арменския халф Самвел Мелконян, чието отсъствие създава вече сериозни проблеми на треньорския щаб на Черноморец.

Междувременно от ръководството на бургазлии са преценили да не правят официално представяне на отбора преди началото на шампионата. До последно те търсеха съперник за 18 февруари, но срещнаха проблеми при намирането на подходящ спаринг партньор. Така се е стигнало до пожарен вариант в петък възпитаниците на Херо да играят в Поморие със Светкавица. Двата тима се срещнаха вече по време на зимната подготовка, като бургазлии победиха с 4:0.

До няколко дни се очаква Черноморец Бургас да подпише договор с нападателя Яник Боли, който от една седмица е на проби. 24-годишният играч записа участие в две от контролите и се представи на прилично ниво. Треньорът Димитър Димитров вече си призна, че е одобрил племенника на Базил Боли. На този етап двете страни имат леко разминаване по финансовите параметри, но от бургаския клуб са оптимисти в това отношение. Друга причина за трансфера на 24-годишния нападател е липсата на достатъчно опции в офанзивен план и наближаващият старт на шампионата



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).