Нефтохимик и Черноморец стопиха ледовете помежду си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (6)
10:24 / 15.02.2012
2682
В името на бургаския футбол "Нефтохимик" и "Черноморец" стопиха ледовете помежду си. С проявената взаимопомощ между тях двата клуба са на път да отворят нова страница във взаимоотношенията си.

Първата стъпка вече направи "Черноморец". Заради лошите терени в областта "акулите" са проявили разбиране и са предоставили за ползване кампуса на своите колеги.
Така още днес "шейховете" ще играят контролата си срещу "Созопол" на едно от игрищата "Гнездо на акули". Проверката е от 12.50 часа.

"С добрата воля на "Черноморец" ще можем да проведем контролата със "Созопол" при нормални условия. В момент, когато изпитваме трудности с терените, те ни помогнаха, за което сме им благодарни", каза изпълнителният директор на "Нефтохимик" Благо Митрев.

Тренировката на "шейховете" в понеделник пък се е състояла на помощните игрища на стадион "Черноморец" в квартал "Акациите".

Участие в проверката със "Созопол" ще вземе новото попълнение в състава на "Нефтохимик" Божидар Стойчев. Вратарят, който е юноша на ЦСКА, остави добри впечатления под рамката на вратата. Стожерът пази едно полувреме в контролата срещу "Несебър", завършила с победа 1:0, като единственото попадение за бургазлии реализира Стамен Ангелов. Божидар Стойчев ще играе като преотстъпен.

Индивидуални занятия вече започна възстановилият се от контузия Стойко Сакалиев. За още една седмица аут от отбора е Станимир Митев. Халфът лекува частично разкъсване на мускулни влакна в бедрото. Травмата той получи на мача със "Сливен" /1:0/.

Засега все още не е ясно кога ще се състои заплануваната контрола с "Берое" в Стара Загора. Вариантите са за 17 /петък/ или 18 февруари /събота/.

Източник: в "Компас"



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).