Пламен Крумов осъди бившия си клуб Черноморец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
12:08 / 24.02.2012
2363
Само за 3 седмици халфът Пламен Крумов успя да осъди бившия си клуб "Черноморец".

Преди толкова време юношата на "Локо" (Сф) подаде в районния съд в Бургас искова молба за заповед за изпълнение заради дължими пари от страна на клуба. Става дума за малко повече от 3 заплати или сума, която приближава 20 000 лева. Молбата на Крумов бе обявена за основателна от съда, който вчера издаде изпълнителен лист срещу "Черноморец".

"Ако до 31 март бургаският клуб не се разплати с Крумов, няма да получи лиценз за следващия сезон и ще трябва да играе във "В" група", обяви защитаващият интересите на футболиста Георги Градев.

След напускането на "Черноморец" Крумов премина в румънския "Конкордия", където старши треньор е бившият футболист на "Литекс" Лауренциу Регекампф.

В последните две контроли на комшийския тим българинът игра много силно. Срещу руския "Том" (Томск) Крумов се разписа, а при победата с 4:1 над букурещкия гранд "Стяуа" бе спънат за дузпа.

Източник: „24 часа"



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).