Kод "Зелено " в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (20)
09:02 / 29.02.2012
4030
Нефтохимик обяви Код "Зелено" в Бургас. Предоставяме ви съобщение от привържениците на "шейховете" по повод гостуването на тима на Ботев Пловдив без редакторска намеса:

Краят на дългата студена зима настъпи, идва пролетта. На 3 март, навръх този велик Национален празник започва нашият поход към А група с един невероятен мач - гостуване на Ботев Пловдив! Обявен е Код "Зелено" - зелена лавина от фенове, знамена и песни ще залеее пътя до Пловдив и стадиона до Бирена фабрика.

Часът и местото на тръгване са ясни на всички заинтересувани - 3ти Март, Трета поликлиника, 9.30. 5 автобуса, множество автомобили от Бургас и още десетки фенове от страната ще подкрепят нашите момчета в поредният епизод от футболният празник между Нефтохимик и Ботев.

Нека всички, чиито сърца туптят със зелената магия да са там и да дадем сила на Нефтохимик за победно начало към завръщането в А група - една закономерност навръх тази славна 50 годишнина!

Ела и ти! Ела да победим!!



Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).