Димитър Димитров: Спечелихме съвсем закономерно

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
18:29 / 04.03.2012
1118
Треньорът на Черноморец Бургас Димитър Димитров-Херо остана доволен от победата на "акулите" срещу ЦСКА. Херо добави, че бургазлии са достигнали до трите точки заради колектива, отборната игра и дисциплината, която показаха на терена неговите възпитаници.

"Спечелихме повече с колективната си, отборна игра и дисциплината, която показахме на терена. Заслужена победа за нашия отбор. Подходихме зряло тактически и успяхме да реализираме положенията си в края. На фона на показаната игра, смятам, че спечелихме съвсем закономерно.", сподели Херо пред камерата на БНТ след края на срещата.

"Нашите цели са мач за мач, но в тази среща бяхме затруднени с липсата на трима футболисти - чужденци - които смятах, че можеха да ни помогнат, но поради различни причини не успяхме да ги оправим. С влизането на тези чужденци смятам, че ще вдигнем нивото. Колкото и да е нескромно смятам, че заслужено спечелихме мача.", завърши старши треньорът на Черноморец.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).