Черноморец не можа да превземе крепостта "Лаута"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (19)
17:45 / 10.03.2012
3253
Черноморец Бургас загуби с 0:2 гостуването си на Локомотив Пловдив в мач от 18-ия кръг на "А" група. Така и бургазлии не можаха да вземат точки от крепостта "Лаута".

Преди началото на двубоя старши-треньорът на Черноморец Димитър Димитров-Херо получи плакет от ръководството на Локомотив.

"Акулите" започнаха много силно двубоя, но контузията на капитана Траян Дянков в началото на срещата се оказа голям минус за Херо, която даде и решаващ резултат от изхода в двубоя. Пловдивчани нанесоха своя удар в последната минута на първото полувреме. Капитанът Здравко Лазаров изпълни много хубав пряк свободен удар, но топката нацели напречната греда, след което коженото кълбо се върна в Танко Дянков, който с глава прати кълбото във вратата на Стоян Колев.

Второто полувреме играчите на Емил Велев вдигнаха темпото на игра и заиграха много по-агресивен футбол, а голът в края на първата част попапри бургазлии, който излязоха след почивката с наведени глави. Четвърт час преди края Базил дьо Карвальо уби интригата на "Лаута". Нападателят на "черно-белите" се възползва от груба грешка на централната двойка на бургазлии и с удар по земята фиксира крайното 2:0 за Локомотив.

Локомотив Пловдив - Черноморец Бургас 2:0
46' Т. Дяков 1:0
75' Карвальо 1:0

Локомотив Пловдив: Караджов, Родригес, Венков, Бенжелюн, Дяков, Валери Георгиев, Тодоров (86' Коцев), Сержиньо, Даксон (89' Маламов), Лазаров (76' Д. Георгиев)

Черноморец Бургас: Колев, Дянков (30' Димов), Николов, Мелконян, Паланков (56' П. Йорданов), Асис, Филипов, Цонков (46' Телкийски), Фопоре, Шаешуе, Боли.




Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).