Феновете на Нефтохимик започват подписка за домакинство на Лазур

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (16)
09:37 / 17.03.2012
3719
Феновете на Нефтохимик обявиха, че започват подписка в подкрепа на каузата "Подкрепи ПФК Нефтохимик да играе мачовете си на стадион Лазур!". 

"Във връзка със ситуацията около домакинствата на футболен клуб "Нефтохимик" Бургас, който в продължение на 3 години домакинства на стадиона в кв. "Долно Езерово" и желанието на всички привърженици, ръководство, футболисти, както и не малка част от редовите фенове на футбола да набюдават футболните успехи на изконният за нас стадион в кв. "Лазур" клуба на привържениците на Нефтохимик,подкрепен от фракцията "Зелени бойци" ще предприемем мерки за окончателното решение на този наболял проблем и първото действие да се допитаме до мнението на бургаската общественост", се казва в писмото на привържаниците на Нефтохимик.

"Ние сме убедени, че ще получим широка подкрепа, която окончателно да убеди отговорните лица, както и собственикът на стадиона, че ПФК Нефтохимик трябва да играе своите домакински мачове на стадион Лазур, да радва своите многобройни фенове, да носи футболна слава на град Бургас, но всичко това да бъде при разумни параметри с оглед на настоящето положение на футболният клуб.
Въз основа на гореизложеното обявяваме,че:
- на всеки домакински мач на отбора ще бъде изложена специална маса за събиране на подписи.
- в периода от 24.03.2012г. до 21.04.2012 г. ще бъде разположена и една маса на ул. "Богориди" /над Часовника/ за тази цел", заявяват още те.


Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).