Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (4)
Черноморец стигна до драматично 2:2 срещу Берое
Автор: Екип Burgas24.bg 20:42 / 17.03.2012Коментари (26)3020
© Gong.bg
Отборите на Черноморец и Берое не успяха да излъчат победител в двубоя си помежду си, който се превърна в истинска драма. Мачът на стадион "Лазур" приключи при резултат 2:2, а изравнителният гол за домакините дойде в 95-ата минута. Освен четири попадения, дошлите да наблюдават срещата, видяха още червен картон, два отменени гола, а старши треньорът на домакините Димитър Димитров трябваше да догледа срещата от трибуните, след като бе отстранен от рефера Атанас Димитров.

Изненадващо гостите от Стара Загора успяха да поведат в резултата в 12-ата минута, въпреки че в началните моменти на мача, домакините владееха инициативата. Давид Каядо бе фаулиран в близост до наказателното поле на Черноморец, Ливраменто центрира прецизно в малкия пеналт, където Димитър Везалов с глава засече топката в мрежата за 1:0 в полза на Берое.

Само три минути по-късно старши треньорът на старозагорци Илиан Илиев трябваше да извърши принудителна смяна, след като капитанът Ваня Дзаферович получи травма. Домакините пробваха да върнат бързо попадението, но пропуски пред Иво Иванов направиха Асис и Боли.

Втората част започна кошмарно за гостите. В 52-ата минута "зелено-белите" останаха с човек по-малко на терена, след като нервите на голмайстора Димитър Везалов не издържаха и удари без топка Асис. Реферът Атанас Димитров не се поколеба да покаже директен червен картон на футболиста.

Противно на логиката обаче, Берое отбеляза втори гол в мрежата на Черноморец. Той дойде в 63-ата минута, когато Давид Каядо прати топката в мрежата с прецезен далечен удар и неумела намеса на вратаря Колев.

Домакините се вдигнаха на щурм, който даде резултат в 83-ата минута. Влезлият като смяна Венцислав Христов успя да намали резултата. Той бе изведен с далечно подаване, навлезе в наказателното поле и с мощен шут по диагонала не остави шанс на Иванов. Три минути преди края, Черноморец вкара нов гол, който обаче бе отменен заради засада. Старши треньорът на домакините Димитър Димитров реагира бурно, което даде повод на съдията да го изгони на трибуните. В 65-ата минута Шаешу също вкара във вратата на Берое, но попадението отново бе отменено поради същата причина - засада.

В крайна сметка Черноморец открадна точката в мача с гол в последната минута на даденото от съдията 5-минутно продължение. В герой за домакините се превърна Асис, който получи топката в наказателното поле и от удобна позиция не сгреши.

След поделените точки двата тима запазват местата си във временното класиране. Черноморец е 4-ти с актив от 37 точки, колкото има и петият Литекс. Берое пък е 12-ти.

Източник: Gong.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на carlibybel
премахни филтъра

0
 
 
Абе мазути вие май само в темите за Черноморец висите,а? Айде радвайте се на измъчената победа над децата от Поморие и със здраве.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Звезда се завърна във волейболния Нефтохимик 2010
Трима българи са на полуфинал на сингъл на тенис турнира в Бургас
Слаба психика ли? Григор Димитров е сред лидерите в света по този показател
Христо Захариев отново е на линия за "акулите"
Кметът на Бургас не спази думата си към Черноморец

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: