Трима контузени в Нефтохимик след дербито с Поморие

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
15:04 / 20.03.2012
1192
Трима са контузените в бургаския Нефтохимик след мача с Черноморец (Поморие), но старши треньорът Ангел Стойков вярва в бързото им възстановяване и участие в първия мач от третия дял на първенството в Източната Б група. Това са централният нападател Васил Калоянов, централният защитник Тодор Стоев и крилото Стамен Ангелов. Добрата новина е, че Станимир Митев, който пропусна всички мачове от началото на сезона, вече се възстановява и скоро може да се включи в пълноценните занимания на отбора.

Калоянов ще отсъства в следващите 10 дни заради получено разтежение по време на тренировка преди мача с Поморие. Същото е положението с Тодор Стоев, а доста по-лека е травмата в подбедрицата на Стамен Ангелов. Именно тя била причина той да остане извън стартовите 11 за регионалното дерби с поморийци и да се включи в края на мача на обезболяващи инжекции.

След успеха срещу Поморие футболистите получиха три дни почивка и първата тренировка за новата седмица е утре. Дългата пауза е продиктувана от отпадането на мача с фалиралия отбор на Доростол (Силистра). 

"Имахме идея да потърсим контролна среща, но на първо четене не виждаме подходящ съперник. Така че по-скоро да останем без мач тази седмица, обясни пред БТА старши треньорът на шейховете Ангел Стойков.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).