Матушев: Имам си отбор и мисля за мача със Спартак Вн, а не за Ботев Пд

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:43 / 22.03.2012
632
Старши треньорът на Черноморец (Поморие) Неделчо Матушев опроверга твърденията, че е поканен за наставник на Ботев (Пловдив).

"Имам си отбор и мисля за мача със Спартак (Варна), а не дали ще заменя Милен Радуканов. Това, че Коце Костадинов е проговарял с мен е крайно нелепо, злепоставят ме с този въпрос. Това важи и за Костадинов, който също е въвлечен в интригата.

Истина е, че от 8 месеца в Поморие не знаем що е заплата, но като доказани мазохисти работим без да мрънкаме. В Доростол поне се намериха, които спряха клуба, но ние продължаваме.

Другото, което искам да кажа е, че не се предлагам за треньор, нито съм получавал такава оферта от Ботев. Понеже съм бивш наставник на Локо (Пд), някои журналисти са си помислили, че ще изплетат голямата интрига като ме "пратят" в Ботев.

Моля ви, изкарайте ме от тази история. И Ботев и Поморие имаме важни мачове, и не е нужно нагнетяване на напрежение в този момент с евтини спекулации", заяви Матушев.

Източник: Топспорт



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).