Несебър загуби бранител до края на сезона

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:07 / 26.03.2012
698
Защитникът на Несебър Александър Горанов претърпя операция на странична връзка на коляното и ще отсъства от терените в следващите шест месеца. Горанов се контузи на тренировка непосредствено преди първия пролетен кръг, а прегледът показа, че няма как да бъде отстранен този проблем без операция.

В негово отсъствие Несебър залага в центъра на отбраната на Иван Димов и Димитър Попов, като особено вторият се представи на много високо ниво срещу Ботев (Пловдив).

В отбора отчитат като нормален завършек вчерашното домакинско поражение с 1:4 от лидера Любимец предвид проблемите през цялата седмица. Както се знае, играчите от морския град спретнаха стачка, след като им писна да чакат заплати за последните седем месеца.

Бяха пропуснати три тренировки, а футболистите не бяха мотивирани за добро представяне след изплащането на минимална сума - част от премията за победата над Спартак (Варна).

През новата седмица футболистите отново ще се опитат да организират среща с кмета на града Николай Димитров, който от началото на пролетта не вдига мобилния си телефон на позвънявания от клуба.

Източник: "БТА"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).