Черноморец Пм загуби дербито с Ботев Пд и се отдалечи от лидера

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
19:02 / 01.04.2012
1314
Отборът на черноморец Поморие загуби с 0:2 от Ботев Пловдив в мач от 19-ия кръг на Източната "Б" група.

Възпитаниците на старши-треньора Неделчо Матушев бяха тотално надиграни от своя опонент. Гостите от Пловдив решиха изхода от срещата още до почивката.

Александър Александров даде преднина на гостите в 25-ата минута след като успя да засече с глава центриране на Радослав Бачев. Десет по-късно след заучено положение Тодор Неделев покачи на 2:0.

Точно в 19-ата минута двата тима спряха да играят, а зрителите на стадиона в Поморие станаха на крака и започнаха да ръкопляскат по повод капитана на българския национал Стилиян Петров. Причината за това е болестта на Стенли (остра форма на левкемия), която преди два дена бе потвърдена в официалният сайт на неговия тим Астън Вила.

След почивката Ботев Пд продължи да диктува темпото на игра и с пропуски на Деян Христов, и Атанас Курдов лишиха домакините от по изразителна загуба.

Така с тази загуба Черноморец Поморие вече заема 4-та позиция с актив от 31 точки и изостава с 5 от лидера Етър. Ботев е 5-ти с 30.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).