Двойни премии в Нефтохимик за бой над Ботев Пд

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
10:55 / 05.04.2012
1645
Хитър ход предприе ръководството на Нефтохимик преди предстоящото дерби с Ботев (Пловдив). Босовете на "зелените" за­радваха футболистите с двойни премии за успеха с 3:1 над Любимец и всеки един от за­писалите участие в срещата взе по 600 ле­ва.

На този етап такъв жест към играчи­те не беше правен и с него се цели допъл­нително да се вдигне настроението преди сблъсъка с канарчетата. От ръко­водството не разкриват какви финансови стимули са обещани за победа над Ботев, но тя със сигурност ще бъде по-високо оценена - 1000 лева.

Пред наставника на Нафтата Ангел Стойков пък има два основ­ни проблема и те идват от на­казанията на Васил Калоянов и Николай Костов. Таранът бе изгонен от Ристосков с директен червен картон и отнесе два мача наказание, а защитникът Костов получи пети жълт картон и също е аут за визитата в Пловдив.

По-сериозен изглежда проб­лемът с отсъствието на Калоянов, тъй като другите двама нападатели - Стойко Сакалиев и Колев, не се намират в добра форма. Саката пропусна голяма част от зимната подготовка заради контузия, а Ко­лев също имаше здравословни проблеми.

От вчера тече записване за екскурзията на феновете до Брестник, където ще се проведе двубоят. От Ботев отпуснаха крайно недостатъчните 100 билета, но феновете на Нафтата получиха увере­ние от пловдивчани, че може да пристигнат и повече.

Източник: "Тема Спорт"



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).