Черноморец искат чужд рефер за мача с Левски

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
10:15 / 10.04.2012
2387
От Черноморец - Бургас изразиха съмненията си, че получилият наряд за този мач Александър Костадинов може да подпира отбора на Левски, като от ръководството на бургазлии не се отказали от желанието си да потърсят чужди съдии.

Треньорът на Черноморец Димитър Димитров, който имаше доста кадрови проблеми преди двубоя с Черно море, ще може да разчита и на 4-мата футболисти, които не взеха участие срещу варненци.

След изтърпени наказания в защитата се връщат Траян Дянков и Жереми Фо-Поре, а в халфовата линия Херо ще може да разчита на арменския младежки национал Самвел Мелконян.

Той беше почти възстановен, но треньорският щаб реши да не рискува с прибързаното му включване в игра. Под въпрос остава само Димитър Телкийски, който още е контузен.

От днес бургазлии започват подготовка за може би най-важното гостуване до края на първенството - срещу Левски на 18 април на Герена. Срещата на Черноморец в столицата ще даде отговор и на това дали отборът е узрял за атака на евроквота.

Източник: "7 дни спорт"



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).