Феновете на Черноморец се срещнаха с ръководството

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (6)
10:08 / 12.04.2012
2990
Фенове на Черноморец Бургас от 3те фракции се срещнаха с ръководството на "акулите" с цел да се подобри обратната комуникация с феновете, както и обмяна на идеи и визия за бъдещата популяризация на клуба сред младите хора. Бяха
начертани краткосрочни и дълсрочни цели за това.

Феновете бяха единодушни, че подобни съвместни мероприятия са от взаимна помощ и трябва да зачестят. Едно от важните решения,които се взеха след тази среща бе подновяване на Деня на отворените врати на стадион Лазур - една успешна инициатива, която прикова вниманието на цялата футболна общественост в България. Беше обсъдена дори идеята това събитие да се провежда два пъти в годината - през пролетта и през есента. Беше предложено и да се използва една от ВИП залите за музей на Черноморец, където да се правят срещи с ветерани, да се поместят стари фотоси и фенски артикули.

Феновете успяха и да договорят разпространението на своите фен артикули във фен-магазина на стадион Лазур, което ще допринесе за тяхната по-добра достъпност сред останалите привърженици. Обсъдена бе и възможността за направата на форум за привържениците на синия клуб към официалния сайт.

Накрая фенове и ръководство си стиснаха ръцете и си пожелаха взаимен успех и си пожелаха клуба да успее да се пребори още тази година за класиране за местата, даващи право на участие във предварителната фаза на евротурнирите.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).