Приключи сезона за Стамен Ангелов и Георги Калоянов

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (10)
14:43 / 12.04.2012
3408
Сезонът за двама футболисти на втородивизионния Нефтохимик (Бургас) приключи, съобщи за БТА спортният директор Костадин Джамбазов. Това са крилото Стамен Ангелов и полузащитникът Георги Калоянов.

"Така е, като играем на селски стадион. Това е травма, което не бива да се получава в професионалния футбол. Но някои неща са извън нас, ядосано заяви Джамбазов по повод контузията на Стамен Ангелов, който беше един от добрите играчи до момента през пролетта. Ангелов се контузи доста нелепо вчера в мача със Сливен, след като при единоборство падна в шахта край тъчлинията.

Днес му беше направен обстоен преглед и се оказа, че има счупена костица на глезена. Той ще прекара следващия месец в гипс, а едва след това ще започне леки раздвижвания. Няма яснота кога Ангелов ще започне пълноценни тренировки, но най-вероятно това ще стане през лятната подготовка.

Георги Калоянов пък направи операция от херния и едва вчера започна леки раздвижвания. Евентуалното му завръщане може да се очаква при добро стечение на обстоятелствата за последните 1-2 мача от сезона в Източната Б група. Вчера Нефтохимик завърши 0:0 на собствен терен със Сливен в среща от 21-ия кръг на Източната Б група. След кръга вчера Етър 1924 се откъсна на върха с 40 точки, с 4 пред 2-ия Нефтохимик.

В следващия кръг етърци гостуват на Ботев (Пловдив), а Нефтохимик имат регионално дерби с Поморие. "Проспахме първото полувреме срещу Сливен вчера. През втората част имаше един отбор на терена и това беше Нефтохимик. Ако бяхме вкарали един гол, мачът приключваше в наша полза, съжалява още спортният директор на шейховете.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).