Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Приключи сезона за Стамен Ангелов и Георги Калоянов
Автор: Екип Burgas24.bg 14:43 / 12.04.2012Коментари (10)3405
© Burgas24.bg
Сезонът за двама футболисти на втородивизионния Нефтохимик (Бургас) приключи, съобщи за БТА спортният директор Костадин Джамбазов. Това са крилото Стамен Ангелов и полузащитникът Георги Калоянов.

"Така е, като играем на селски стадион. Това е травма, което не бива да се получава в професионалния футбол. Но някои неща са извън нас, ядосано заяви Джамбазов по повод контузията на Стамен Ангелов, който беше един от добрите играчи до момента през пролетта. Ангелов се контузи доста нелепо вчера в мача със Сливен, след като при единоборство падна в шахта край тъчлинията.

Днес му беше направен обстоен преглед и се оказа, че има счупена костица на глезена. Той ще прекара следващия месец в гипс, а едва след това ще започне леки раздвижвания. Няма яснота кога Ангелов ще започне пълноценни тренировки, но най-вероятно това ще стане през лятната подготовка.

Георги Калоянов пък направи операция от херния и едва вчера започна леки раздвижвания. Евентуалното му завръщане може да се очаква при добро стечение на обстоятелствата за последните 1-2 мача от сезона в Източната Б група. Вчера Нефтохимик завърши 0:0 на собствен терен със Сливен в среща от 21-ия кръг на Източната Б група. След кръга вчера Етър 1924 се откъсна на върха с 40 точки, с 4 пред 2-ия Нефтохимик.

В следващия кръг етърци гостуват на Ботев (Пловдив), а Нефтохимик имат регионално дерби с Поморие. "Проспахме първото полувреме срещу Сливен вчера. През втората част имаше един отбор на терена и това беше Нефтохимик. Ако бяхме вкарали един гол, мачът приключваше в наша полза, съжалява още спортният директор на шейховете.

Още по темата: общо новини по темата: 2
11.04.2012
09.04.2012






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на to6ko
премахни филтъра

+2
 
 
жалко за момчето!и наистина е срамно отбор на бургас да играе в долно езерово-е, било квартал...хайде,но не е лазур,нали?и най-доброто е да се остави нафтата да влезе в А група,а не да се ядем един-друг ,било то фенове на нафтата или на черноморец!градът е бургас-имаме уникалния шанс да сме с 2 отбора в елита,всяка седмица да гледаме мачове, и да не повтаряме престъпленията на ивайло дражев,който съумя да 3 години да унищожи 3 отбора и стана кръстник на отбор със странното име чЕРНОМОРЕЦ-БУРГАС/СОФИЯ/???враждата и дискриминацията на който и да е отбор на бургас само ще доведе до лоши последици за футбола ни,а за контузиите на младите играчи не искам и да коментирам!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: