Руси Гочев определи Черноморец за фаворит срещу Левски

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
14:13 / 17.04.2012
2515
Бившият футболист на Левски и Черноморец Руси Гочев определи бургазлии като фаворит в утрешния двубой между двата тима. Срещата е от 19,00 часа на стадион "Георги Аспарухов".

"Черноморец играе много силно, тимът действа компактно компактно. Отборът е опасен и на контраатака. Като отнеме топката в средата на терена разполага с много бързи футболисти, които съумяват веднага да пренесат действията пред вратата на противника".

"Въпреки промените през зимата Черноморец съумя да вземе много добри чужденци - Шаешу, Боли, Уалембо. В състава се отличават Шаешу и Асис, действията на които ще имат решаващо значение за крайния изход на мача".

"Индивидуалностите ще решат срещата. Домакинството на Левски няма да е от голямо значение. Черноморец е фаворит. Тепърва обаче ще има напрежение при бургазлии, тъй като отборът има реални шансове да се бори не само за Европа, а и за нещо повече", заяви Гочев пред "Тема спорт".

"Левски не е в добро психологическо състояние, но е време да покаже какво може. Не съм очарован от представянето на сините, както и феновете им. Публиката обаче трябва да подкрепи тима в този тежък момент".

"Ясно е, че напрежението върху играчите е голямо, след като четири мача нямат без победа, а и за първи път от дълго време могат да изпуснат Европа. Левски трябва да опита да изненада Черноморец, но трудно би му се получило."

"Димитър Димитров е доказан треньор, който много добре знае как да действа в такива моменти. Черноморец не е от типа отбори, които лесно се предават. Ако искаш да вземеш нещо от тях, трябва да ги надиграеш".

"А и на "Герена" като че ли липсват лидерите в момента - играчи като Боримиров, Топузаков и други, които да поведат отбора", завърши Гочев.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).