Асис и Шаешу бяха избрани за футболист номер 1 на 17-ия и 23-ия кръг

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:32 / 18.04.2012
1105
Футболистите на Черноморец Бургас - Рикардо Асис и Атиф Шаешу, бяха избрани за футболист номер 1, съответно на 17-ия и 23-ия кръг в "А" група, в анкетата на вестник "Футбол" и пресклуб България.

В 17-ия кръг Черноморец победи с 2:0 на "Лазур" ЦСКА, като тогава Асис даде асистенция и отбеляза гол, за което получи 13 от общо 23 гласа на гласувалите в анкетата футболни специалисти и треньори.

"Този сезон е много хубав за Черноморец и за мен, сега искаме да играем в Европа. Според мен това е възможно, защото всички играем много добре и вярваме в способностите си и ако продължаваме така, може би ще играем в УЕФА", заяви бразилецът при получаването на наградата си.

Относно 23-ия кръг, когато "акулите" победиха в морското дерби Черно море с 3:2. Шаешу определено бе най-добрият на терена, специалистите дадоха на Атиф 13 от своите гласове.

"Казвам се Атиф Шаешу, вече съм футболист на Черноморец (Бургас), идвам от първа дивизия на Франция, от Нанси. Не играх много в моя първи отбор, затова дойдох в България, за да се обигравам. Щастлив съм да бъда футболист на Черноморец, това е страхотен клуб с много добър треньор и добри условия за работа. Надявам се накрая да бъдем или 1-и, или минимум 3-и в шампионата, за да играем в Европа. Надявам се, че тази награда няма да е последна за мен и тази вечер отново ще спечелим", заяви крилото на "акулите" след получаването на наградата.




Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).