Никола Спасов: Оцеляването на Спартак зависи от мача с Поморие

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:00 / 27.04.2012
576
Станислав Желязков и Марин Петров ще пропуснат неделната среща от 23-тия кръг на Източната Б група на Спартак 1918 /Варна/ срещу Черноморец /Поморие/. 

Желязков продължава да не тренира с отбора заради травма, а Петров се подготвя самостоятелно, каза треньорът на Спартак Никола Спасов. По думите му останалите играчи са здрави и се готвят сериозно за срещата. 

"Диян Кателиев вече тренира с отбора и по всяка вероятност ще го използвам в неделя", обясни в отговор на въпрос специалистът.

"Искаме да продължим да побеждаваме, защото оставането ни в групата минава през задължителна победа в неделя", каза още Спасов. 

Той допълни, че отборът ще подходи с увереност и самочувствие срещу Черноморец. 

"Футболистите са по-уверени в собствените си сили след трите поредни победи срещу сериозни отбори", заяви наставникът. 

Според него играчите се раздават максимално, имат желание и са добре подготвени, което им дава самочувствие. Спасов каза, че познава съперника.

"Черноморец е млад отбор, играят добре и с желание, добре са подготвени", обясни треньорът. 

Той коментира, че в Поморие Спартак загуби катастрофално, но в неделя ще се опита да си го върне. Срещата между Спартак и Черноморец е в неделя от 17 часа на стадион "Спартак".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).