Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (2)
Черноморец остана без нападатели за мача с Литекс
Автор: Екип Burgas24.bg 11:06 / 01.05.2012Коментари (7)2488
©
Двоен удар по амбициите на Черноморец - Бургас се стовари само пет дни преди дербито между бургазлии и Литекс, в което до голяма степен ще се види кой от двата отбора заслужава повече да играе в Европа. Треньорът на "акулите" Димитър Димитров ще трябва да сглобява състава си за мача с оранжевите без двама от нападателите си - Яник Боли и Преслав Йорданов. Именно те са първи и втори избор на Херо за върха на атаката.

Племенникът на Базил Боли - Яник, бързо се аклиматизира край морето и се превърна във водещ играч на Черноморец, но в последния мач на бургазлии срещу Миньор французинът бе принудително заменен още в 20-ата минута. След направените изследвания се е оказало, че чернокожият техничар има разкъсване на бедрен мускул и ще отсъства минимум десет дни от терените. Според лекарския щаб на акулите евентуално негово участие срещу Литекс е опасно и може да доведе до по-сериозна контузия.

Най-оптимистичният вариант изглежда Боли да се завърне за гостуването на бургазлии в Разград. Мачът на "Лудогорец Арена" е на 12 май, събота. Заменилият Боли срещу Миньор Преслав Йорданов пък получи жълт картон, който е негов пети и това ще му донесе санкция от една среща.

Така единственият вариант за Херо е да постави Венци Христов на върха на атаката. През пролетта Христов го ползваше най-вече по крилата.

Все пак има и добра новина в лагера на Черноморец, след като опитният полузащитник Цветомир Цонков изтърпя наказанието си за получения срещу Ботев Враца червен картон и в събота ще излезе на "Лазур" срещу Литекс. Мачът започва в 15:30 часа.

Източник: "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 17
07.05.2012
07.05.2012
05.05.2012
05.05.2012
05.05.2012
04.05.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Синият
премахни филтъра

Aнонимен
на 02.05.2012 г.
-3
 
 
нещастни шарани.дано не се класират за евротурнирите че ще посрамят прекрасния ни град.и да се връщаме вече в А ,че ми омръзна да играем по села и паланки.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Испанската преса: Скоростта на велик Димитров изгони Алкарас от Маями
Дея Спорт разгроми Черно море
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: