Спартак Вн се закани на Нафтата

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
09:21 / 02.05.2012
1990
След четири поредни победи в Източната Б група от Спартак Варна се заканиха да ударят и Нефтохимик като гост в следващия кръг. Шефът на тима Живко Великов обяви, че играчите са длъжни да отидат в Бургас и да вземат три точки от домакините.

"Това е още една среща, от която зависи оставането ни в групата. Момчетата имат самочувствие и сили да победят съперника на негов терен. Все пак мога да кажа, че Нефтохимик е сериозен отбор", каза Великов.

Треньорът Никола Спасов пък изрази притеснение, че резервната скамейка на соколите е доста къса.

"Това е проблем, който обаче няма как да решим преди края на сезона. Трябва с тези футболисти да си осигурим оставането в групата", заяви наставникът на Спартак. По неговите думи футболистите му няма от какво да се страхуват преди гостуването на Нефтохимик.

"Спечелихме четири мача срещу добри отбори и доказахме, че имаме качества. В Бургас играта не ме интересува толкова много. Важно е да спечелим нови три точки. Нищо друго не ни устройва", допълни Спасов.

Източник: "Тема Спорт"



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).