Феновете пускат в продажба фен артикули на стадиона

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (6)
09:00 / 04.05.2012
3035
До всички фенове на акулите - поради зачестилия интерес и с цел по-лесен достъп феновете от Олд скуул бойс пускат в продажба фен артикулите си на мача с Литекс. Ще се продават 2 вида футболни фланелки и 2 вида летни шалове.

Важно е да се отбележи, че фланелките са тип футболен екип, като материята е почти идентична с тази на екипите на Барселона.

Производител е бургаска фирма с над 15 годишна традиция в производството на спортни екипи. Качеството е уникално, а цените са повече от достъпни.

Шаловете са на цена 7 лева, а фланелките са на цени от 18 лева за детски размер и 25 лева за размери от S до 5 XL.

Артикулите можете да намерите при феновете от Old School Boys (стълбите разделящи 16ти и 17ми сектор) преди и по време на мача и пред фенмагазина веднага след последния съдийски сигнал.

Идеята на момчетата от старата школа е да се създаде традиция феновете на любимия отбор да посещават футболните срещи облечени в клубните цветове - синьо и бяло.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).