Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Загуба в Етър отдалечи Нефтохимик от промоция в елита
Автор: Екип Burgas24.bg 20:52 / 12.05.2012Коментари (51)6973
© Burgas24.bg
Нефтохимик загуби с 1:3 гостуването си във Велико Търново от Етър и по този начин бургазлии са отдалечиха от промоция за "А" група след победа и на Ботев Пловдив в Любимец, която изведе пловдивчани на 2-ра позиция.

Срещата на стадион "Ивайло" започна равностойно, като и двата тима имаха по едно положение на Станкев и Сакалиев, но и двата пропуснаха да отбележат. В 20-ата минута Мартин Станкев бе изведен чудесно отдясно, напредна и бе съборен в наказателното поле и рефера без да се замисля посочи бялата точка. Зад топката застана Тодор Колев, който не сбърка за 1:0.

След гола Нефтохимик отговориха на няколко пъти и в 38-ата възстановиха чрез Васил Калоянов. Минути преди почивката "болярите" отново поведоха. Този път точен бе Христо Господинов.

През втората част гостите от Бургас не намериха сили да се върнат в мача. В 65-ата минута Станкев бе намерен отлично от Какалов и стреля в напречната греда, а върналата се топка бе посрещната Христо Господинов, който фиксира крайното 3:1.

Още по темата: общо новини по темата: 9
17.05.2012
14.05.2012
12.05.2012
11.05.2012
10.05.2012
09.05.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на essential
премахни филтъра

на 13.05.2012 г.
+6
 
 
Няма проблеми момчета , догодина така като гледам Ботев няма да са в "Б" . Да видим тогава кви ще са ни оправданията. Трима шарани дето се правят на псевдофенове на Нафтата успяха да насъскат бая народ срещу канарите защото ....Какво ? Купуват мачове ? Съдиите ги бутат ? Или защото не можахме да си спечелим мачовете срещу Етър и Несебър ? Влизане по вторият начин . Направо ме разсмивате с глупостите си .Всички сте толкова навътре кой съдия и журналист е купен , че човек не би могъл да очаква , че и от футбол ще разбирате.Това което правим в момента е да се излагаме. Няколко псевдоканари и няколко псевдомазута си правят гаргара по форумите и им се вързва толкова народ , че направо ми е чудно как се намериха толкова хора без мозък.Честито на Етър , Честито и на Ботев . И трите отбора заслужавахме промоция , но очевидно техните нерви издържаха по-дълго. Да се надявам , че ще се видим догодина в "А".Чеп за Шарана и Берое.
-8
 
 
Нали щяхте да ни прецаквате за А група.Слаби и смешни сте!
-9
 
 
УМРИ МАЗУТ !!! МАЗУТА Е В "Б" НЯМА ВЛИЗАНЕЕЕЕЕ !!!
+2
 
 
Очаквана загуба.Нафтата не може да играе с Ботев и Етър.Нямат победа вече в сумати мачове срещу тези отбори...
-5
 
 
Да всичко е ясно ама продължавайте да пляскате на ЧЕРНОМОРСКИТЕ ви идоли . МАРШ завинаги от нашия клуб на ДЖАМБАЗОВЦИ И СТОЙКОВЦИ . Хора тях не ги интересува нашия клуб ТЕ не са едни от нас РАЗБЕРЕТЕ . Те нямат зелените сърца те нямат нашата болка и радосст тях ги интересуват само парите . Искате ли да ви припомня какви велики играчи бяха двамата ви треньори . ТРАГИЧНИ . Само НЕФТОХИМИК завинаги но нека се води от истински Зелени хора които ще милеят като нас . Сбогом ДЖАМБАЗОВ СБОГОМ СТОЙКОВ НЕ НИ ТРЯЯБВАТЕ МАРШ ЗАВИНААГИ ОТ НАС
+8
 
 
Вече съм го казвал няколко пъти, ще го кажа още веднъж: Нефтохимик надскочи себе си през този сезон! Без стадион, без школа, без космически бюджет, без общинско покровителство, без играчи явно превъзхождащи противниковите, ние бяхме само на една победа от влизане в А-група! Аз се гордея, че съм фен на този отбор! Каквото и да стане от тук нататък, зеленото сърце ще си остане зелено!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.



Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: