Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Димитър Димитров скочи на Левски: Те стоят зад сценария
Автор: Екип Burgas24.bg 10:20 / 17.05.2012Коментари (7)2585
©
Все още афектиран и разгневен след поръчковото съдийство на Стефан Спасов на мача с Лудогорец в Разград, Димитър Димитров -Херо коментира наказанието си от 3 мача, както и ситуацията около Черноморец в последно време.

- Въобще не приемам изгонването ми от терена, най-малко санкцията от 3 мача. Спасов беше на 50 метра от ситуацията, но явно действа по сценарий, защото всичко предварително бе нагласено. Налагат ми санкция от 2 мача от ДК, а някакъв синдикат на съдиите прибавя още един. Представяте ли си какво ще стане, ако аз и мои колеги създадем синдикат на треньорите. На първо място ще трябва да изгоним всички поръчкови съдии.

Вместо да давам пари за моето лечение ще плащам за корумпирани съдии. Отвратен съм от цялата ситуация, но това е реалността в България. Искам на всички да е ясно че в основата на сценария са хората от Левски. Нали си спомняте думите на Батков, който каза наскоро, че ЦСКА няма да стане шампион. Нещата явно се нареждат така и колкото и да не ни се иска, те ще се случат, изригна Херо.

Още по темата: общо новини по темата: 11
19.05.2012
19.05.2012
19.05.2012
19.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на sn
премахни филтъра

-2
 
 
три мача са ти малко, херо. Не стига, че нахлу на терена да се заморазправяш със съдията, ами и заплашваше след това и блъскаше униформени служители на реда. какво, ти някакъв, бог ли си? ти си безнаказан, така ли? не коментирам, дали съдията е грешил или не. каквото и да е ставало нямаш право на такива действия. ако беше в една нормална страна сигорно и десет мача наказание щяха да са ти малко. а, ако някой нормален човек, блъскаше така полицаите сто процента щеше да бъде съден за дребно хулиганство. все ти си недоволен. вечно мрънкаща чичка. като си голям идеалист и борец за честност защо не кажеш къде трябва да играе нефтохимик, кой е неговия дом, какво стана със школата на нефтохимик????? всички сте дни мишки и подлоги на събев!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: