"Лазур" в окаяно състояние след финала

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (21)
09:36 / 18.05.2012
4750
В отчайващо състояние е теренът на стадион "Лазур" след финала за Купата на Бъл­гария между Локо Пд и Лудогорец.

Само два дни преди домакинството на Черноморец срещу Локо Сф от поддръжката на съоръже­нието правят и невъзможно­то, за да приведат тревно­то покритие в нормално със­тояние. Най-сериозен е проб­лемът пред сектор В, където пловдивските фенове изсипа­ха най-много бомби и пиротехнически средства.

Въпре­ки многократните призиви от страна на диктора на "Лазур" черно-белите привърже­ници продължиха с канонадата, което дори доведе до прекъсването на финала в на­чалото на второто полувре­ме. На местата, където са гърмели бомбите, тревното покритие е напълно изгоряло и създава предпоставка за неприятни контузии.

От поддръжката на спортното съоръжение се колебаят дали тревата ще поникне до събо­та и е най-вероятно направо да се сменят чимовете на тези места.

Херо и асистентите му пък определиха групата за домакинството на Локо Сф. От днес акулите излизат в лагер­на обстановка с група от 19 футболисти, в която заради отсъствието на Тодор Паланков и Цветомир Цонков попадат и младоците Пламен Димов, Крум Стоянов и Яни Пехливанов.

Източник: "Тема Спорт"


Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).