Черноморец се сбогува с участие в Европа след издънка с Локо Сф

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (25)
18:48 / 19.05.2012
6375
Черноморец Бургас се сбогува с участие в Европа след като допусна грешка на "Лазур" срещу Локомотив София. Възпитаниците на Димитър Димитров не успяха да победят "железничарите" и направиха 1:1 насред Бургас.

"Акулите" доминираха през целия двубой над софиянци, но малшанса им изневеряваше в тази среща и ги лиша от победата.

Двубоят започна злощастно за домакините, които позволиха на Антонио Павлов в края на полувремето да се откъсне зад отбраната им и играча излезе сам срещу Стоян Колев и не сгреши за 0:1.

Само две минути след подновяването на играта Черноморец възстанови равенството. Голмайстор за "акулите" бе обичайно заподозрения Атиф Шаешу, който с удар в наказателното поле не остави шанс на Галев и изравни.

След гола домакините се опитаха да вкарат нов такъв във вратата на гостите, но така и не можаха да преодолеят стража на софиянци. В последната минута Локо Сф можеше да си тръгне с 3 точки от Бургас, след като Владимир Манчев се измъкна сам срещу Стоян Колев, но нападателя се подхлъзна и пропусна да донесе победата на "железничарите".

След това равенство Черноморец сдаде 3-тото място на Левски, които имат вече 59 точки, а "акулите"  са 4-ти с актив от 57.


Виж коментарите (25)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).